Katso aurinkowebinaarin tallenne!

Täyttämällä alla olevan lomakkeen pääset katsomaan kevään 2023 aurinkowebinaarin, joka on suunnattu kotitalouksille. Webinaari on maksuton.

Webinaarin ohjelma

Meistä on vain reilua antaa vinkkejä aurinkopaneelien hankintaan ja tarjota sellaista aurinkosähköpalvelua, jota itse haluaisi käyttää. Webinaari on suunniteltu kotitalouksille ja ilmoittautumalla saat myös webinaaritallenteen sähköpostiisi jälkikäteen. Tässä aurinkosähköä käsittelevässä webinaarissa saat tietää:

  • Mitä huomioida, jotta voit saada järjestelmällesi mahdollisimman suuren tuoton
  • Miksi kannattaa hankkia koko paketti sähköyhtiöltä
  • Koroton ja kuluton osamaksu Oomilta

Webinaarissa oomilaisista asiantuntijoina toimivat auringon ja sähköisen liikkumisen liiketoimintajohtaja Olli Tuomivaara sekä kuluttajapuolen auringon ja latauksen palveluasiantuntija Mimosa Makkonen.

Olli Tuomivaara
Mimosa Makkonen

Pyydä tarjous tai kysy lisää aurinkopaneeleista!

Oomi Energiaa

Olemme sähköyhtiö, joka arvostaa halpoja hintoja ja ihmisläheistä asiakaspalvelua. Meillä on jo yli 400 000 tyytyväistä asiakasta ja juuremme on paikallisissa sähköyhtiöissä. Olemme toimittaneet aurinkopaneelipaketteja jo moniin koteihin ympäri Suomen.

Aurinkopaneelit

Oomilta saat avaimet käteen -toimituksena aurinkopaneelipaketin, jolla tuotat osan käyttämästäsi sähköstä itse, säästät sähkölaskussa ja teet ekoteon.

Lue lisää

Aurinkopaneelit osamaksulla

Tiesithän, että aurinkopaneelit voi maksaa myös osamaksulla? Oomin osamaksuun voi ottaa luoton 3 vuodeksi.

Lue lisää

Aurinkopaneelipaketit

Aurinkopaneelien hankinta Oomilta on vaivatonta. Oomin valikoimasta löydät sekä premium-tason lasi-lasi-aurinkopaneelit että laadukkaat monikidepaneelit.

Lue lisää