Oomi & Lentopallo - hyvää energiaa läpi Suomen!

Oomi on Lentopallon mestaruusliigan uusi pääyhteystyökumppani. Tulevalla kaudella tulemme näkymään monipuolisesti otteluissa, digitaalisissa kanavissa, pelaajien sosiaalisen median kanavissa sekä erilaisissa tapahtumissa ja maajoukkueiden peleissä.

Yhteisten arvojen mukaisesti haluamme tarjota vain hyvää energiaa, tämä näkyy mm. aurinkoisin pelaaja äänestyksenä sekä kiusaamisen ja häirinnän vastustamisen kampanjana.

Kuukausittain arvomme tuotepalkintoja, joita voit voittaa pelaamalla Oomin lentopallo-peliä.

Pelin henkeä koko kauden!

Yhteiset arvot

Kuten Oomi, myös Lentopallo omaa vahvat paikalliset juuret toimien samalla valtakunnallisesti ympäri Suomen.

Mestaruusliiga

Olemme luomassa Mestaruusliigaan hyvää energiaa erilaisilla yhteisillä sisältökonsepteilla ja puuttuu myös rohkeasti kiusaamiseen ja häirintään.

Vain hyvää energiaa

Yhteisten arvojen mukaisesti haluamme tarjota vain hyvää energiaa erilaisilla yhteisillä sisältökonsepteilla.

Lentopallo pähkinänkuoressa

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaa 10 naisten ja 11 miesten joukkuetta. Tiukkaa kamppailua käydään ympäri Suomen aina Rovaniemeltä Turkuun ja Joensuusta Kokkolaan! Kauden aikana n. 30 ottelupaikkakuntaa.

Kaudessa pelataan yli neljäsataa runkosarjan ottelua. Kausi huipentuu aina jännittäviin finaaleihin, joissa kruunataan mestarit niin naisissa kuin miehissä.

Voit itsekin koittaa napata lentopalloja hauskassa Oomin lentopallo-pelissä ja voittaa tuotepalkintoja kuukausittain.

Hämeenlinna juhlii naisten Suomen Cupin mestaruutta

Hämeenlinnan Lentopallokerho juhlii naisten lentopallon cup-mestaruutta viiden vuoden tauon jälkeen.

”Torjunta-puolustus oli meillä tänään sellainen ase, että meitä oli oikeastaan aika vaikea voittaa. Fakta on, että olimme valmiit voittamaan yhden mestaruuden jo tässä vaiheessa kautta.”, kerhon valmentaja Giovanni Torchio iloitsi.

Michaela Madsenille paluu kapteenina kannunnostajaisiin ja kultahippusten heittelyyn oli taas yksi ikimuistoinen tapahtuma.

”Viimeksi kun seurana voitimme viisi vuotta sitten olin loukkaantuneena, eikä se tuntunut ihan samalta. Sitä ennen olin voittanut Viestissä vuona 2011. Välissä kävin sentään voittamassa yhden kerran Tshekin cupin. Ei näitä niin monta ole, että ne unohtuisivat”, Madsen sanoi.

Lue lisää täältä

VaLePan hurja draivi toi mestaruuden

VaLePalle nyt saavutettu cup-mestaruus on kaikkiaan seitsemäs: (2012, -16, -17, -18, -19, -20, ja -22). Seura on ollut finaalissa nyt yhdeksän kertaa. Mikko Eskolle cup-voitto oli kahdeksas ja Urpo Sivulalle seitsemäs.

Mikko Eskolle finaalipeli oli Suomen rajojen sisällä hurjasti 41:s, kun lasketaan mukaan sekä cupin että liigan ratkaisut.

”Olihan se makeaa taas, joka kerta se tuntuu niin hyvältä. Kiitollinen täytyy olla, että edelleen saan olla tässä mukana ja pärjätä nuoremmilleni.

”Hullultahan nämä tällaiset lukemat kuulostavat, kun on itse voittanut mestaruuksia jo paljon ennen kuin jotkut vastustajista on syntynyt”, Mikko Esko herkisteli.

Viimeisten pisteiden ottamisesta Akaa teki kuitenkin hankalaa. Kolmas erä vielä kerran meni tiukaksi, kun Akaan parhaaksi valittu Greg Petty syötti joukkueensa peliin loppuhetkille mukaan.

”Molemmilla oli vastaanoton kanssa välillä tekemistä. Aikalisillä rauhoittelut riittivät. Torjunta-puolustus-pelillä tulimme hyvin aina peliin tarvittaessa mukaan”, valmentaja Janne Kangaskokko sanoi.

Lue lisää täältä

Ajankohtaisuutisten sisällönnostot

Nappaa pallot ja osallistu kuukausittaiseen tuotelahja-arvontaan