Oomi on Mestaruusliigan uusi pääkumppani

Oomi ja Suomen Lentopalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen Mestaruusliigan pääkumppanuudesta, sekä maajoukkueiden näkyvyyskumppanuudesta. Kuten Oomi, myös Lentopallo omaa vahvat paikalliset juuret toimien samalla valtakunnallisesti ympäri Suomen.

Oomi on luomassa Mestaruusliigaan hyvää energiaa erilaisilla yhteisillä sisältökonsepteilla ja ottaa myös aktiivisesti osaa keskusteluun puolustaen lentopallon positiivisia arvoja ja kulttuuria. Sisällöissä tullaan tuomaan esiin miten kuluttaja voi tehdä valintoja puhtaan luonnon hyväksi.

Jatkuvat sisältökonseptit tuovat esille Oomin energiavinkkejä. Mestaruusliigan kauden päätteeksi palkitaan yleisöäänestyksellä ”Hyvän energian” pelaaja.

Oomi on rohkea, inhimillinen ja hyväntuulinen

Oomi Energia tarjoaa sujuvaa sähköä, hyödyllisiä palveluita ja ihmislähtöistä asiakaspalvelua.

– Innostavaa saada mukaamme uusi pääyhteistyökumppani sähköistämään tulevaa Mestaruusliiga kautta! Yhteistyön alku on ollut erinomainen ja tulemme toteuttamaan yhdessä rohkeita, aitoja ja vaikuttavia sisältöjä, iloitsee Mestaruusliigan johtaja Riia Martinoja.

Oomin toiminnan ydinarvoja ovat asiakastyytyväisyys, luotettavuus, asiakkaan kuunteleminen ja asiakaskokemuksen jatkuva parantaminen. Oomi on uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisen innovatiivinen edelläkävijä. Yhtiön toiminta rakentuu vahvojen alueellisten osakasyhtiöiden varaan. Se on valtakunnallisesti palveleva, vahvat paikalliset juuret omaava yritys.

Oomin asenne asiakkaita, työntekijöitä ja kumppaneita kohtaan on tasa-arvoinen ja kunnioittava. Oomi on olemassa asiakkaitaan varten. Oomi on osa sukupolvien jatkumoa pienillä ja suurilla paikkakunnilla ja siksi Oomille on kunnia-asia huolehtia osaltaan luonnon, yhteisön ja yritysten hyvinvoinnista.

Oomi on uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisen innovatiivinen edelläkävijä. Tavoitteena on halu kasvaa tuloksellisesti kilpailukyky ja kannattavuus säilyttäen.

Oomin ja Mestaruusliigan yhteistyöstä voit lukea ja seurata enemmän alla olevasta sivustolta