Oomi Fillari webinaari -Ilmoittaudu webinaariimme!

Ilmoittautuminen maaliskuun webinaarin on sulkeutunut.

Webinaarin tallenne lähetetään ilmoittautuneille webinaarin jälkeen.

Pyöräily on erinomainen liikkumismuoto ja parasta mahdollista hyötyliikuntaa. Se kohottaa tutkitusti mielialaa ja pidentää elinikää.

Webinaarin ohjelma

Työnantajille suunnatussa webinaarissa uppoudumme Oomin edullisen ja vaivattoman työsuhdepyöräpalvelun kolmeen erilaiseen palvelupakettiin – Starter, Pro ja Enterprise. Asiantuntijoina webinaarissa kanssamme ovat Matti Kahikko sekä Kati Kauramaa. Mukana kanssamme keskustelussa myös Pyöräliiton toiminnanjohtaja Janne Paananen.

Työsuhdepyörät ovat jo monelle yritykselle arkipäivää, joten hyppää mukaan pyöräilijöiden porukkaan ja samalla edistät työntekijöiden työhyvinvointia!

Webinaarin kesto on noin 35 minuuttia. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan webinaaria!

Matti Kahikko
Kati Kauramaa

Tutustu Oomi Fillariin lisää täältä

Verovapauden ansiosta säästät unelmiesi pyörän hankintahinnassa 20-40%. Työntekijänä saat työsuhdepyörän käyttöösi fillaroitpa missä päin Suomea tahansa. Se on myös ekologinen ja edullinen vaihtoehto työsuhdeautolle.

Työsuhdefillaria ei tarvitse käyttää pelkästään – tai lainkaan – työmatkoihin. Sellaisen voi hankkia myös fatbike-metsäretkiä, kaupunkifillarointeja ja kesän pyörälenkkejä varten!