Oomi mukana juuri alkaneilla Lohjan Asuntomessuilla 9.7-.8.8.2021.

Tämän kesän asuntomessut järjestetään Lohjalla. Oomin messuosaston voit bongata näyttelyhallista- messuosastollamme voit tutustua aurinkoenergiaan ja sähköauton latauspisteisiin. Oomin asiantuntijat ovat osastolla päivittäin juttelemassa aurinkopaneelipaketeistamme sekä sähköauton latauspisteistä. Ympäristöystävällisyys on yksi Asuntomessut 2021 -tapahtuman kantavista teemoista. Aurinkosähkö on loistava valinta puhtaamman ympäristön puolesta - aurinkopaneeleilla pääset lähemmäs kohti ympäristöystävällisempää asumista. Tule juttelemaan meidän kanssa lisää aurinkoenergiasta osastollemme!

Aurinkoenergiaa sähköauton akkuun

Ostaessasi Oomilta aurinkopaneelit tarjoamme samaan pakettiin myös sähköauton latauspisteen hintaan 19,90€/kk - ja optiona jopa 5 vuoden takuulla. Meille on tärkeää, että voimme tarjota kotiisi tarpeitasi vastaavan latausratkaisun. Hoidamme projektit maaliin asti – ja sen jälkeenkin. Ammattitaitoiset asentajamme asentavat laturin käyttökuntoon avaimet käteen -toimituksena. Asennus suoritetaan samalla kertaa aurinkopaneelien asennuksen kanssa.

Oomin messuosasto 9.7.2021

Aurinkopaneelien hankinta

Lukaise vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin, jotka helpottavat sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat aurinkopaneelit kotiisi.

Lue lisää

Aurinkopaneelipaketit

Aurinkopaneelien hankinta Oomilta on vaivatonta. Oomin valikoimasta löydät sekä premium-tason lasi-lasi-aurinkopaneelit että laadukkaat monikidepaneelit.

Lue lisää