Räätälöi oma sähkösopimuksesi

Meillä kaikilla on sähkösopimus. Mutta minkälainen, se voi vaihdella. Sopimuksen keston lisäksi Oomin sopimusta voi räätälöidä vaihtoturvalla, laskunmaksuturvalla, päästöhyvityspalvelulla tai niin, että käyttämäsi energia on täysin uusiutuvaa tai päästötöntä.

Oletko tilannut “sen tavallisen” sähkösopimuksen? Sekin on hyvä valinta, mutta voit halutessasi täydentää sopimustasi lisäpalveluilla. Oomi Laskunmaksuturva ja Oomi Päästöhyvitys sopivat minkä tahansa sähkösopimuksen kylkeen. Oomi Uusiutuvan, Oomi Hiilineutraalin ja Oomi Vaihtoturvan voit valita koteihin ja mökeille, joissa sähköä kuluu enintään 40 000 kilowattituntia vuodessa. Esitelläänpä, millaisia palveluja nämä kaikki oikein ovat.

Oomi Uusiutuva

Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvasti, eli biovoimalla, auringolla, vedellä tai tuulella tuotettua.

Oomi Uusiutuvan hinta on 1,70 senttiä per kilowattitunti (c/kWh).

Tutustu Oomi Uusiutuvaan

Oomi Hiilineutraali

Oomi Hiilineutraali on täysin päästötön vaihtoehto. Oomi Hiilineutraalin energia tuotetaan ilman hiilidioksidipäästöjä ensisijaisesti eurooppalaisella ydinvoimalla, mutta tarvittaessa myös uusiutuvilla energialähteillä, eli bio-, vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla.

Oomi Hiilineutraalin hinta on 4,90 euroa kuukaudessa.

Oomi Vaihtoturva

Jos haluat joustoa kahden vuoden määräaikaiseen sähkösopimukseesi ja mahdollisuuden pitää sopimuksesi hinnan edullisena, valitse Oomi Vaihtoturva. Vaihtoturvalla vaihdat sopimuksesi edullisempaan Oomin määräaikaiseen sopimukseen, jos sähkön hinta laskee, ja sopimuksesi on ollut voimassa vähintään vuoden ajan. Vaihtoturvan hinta on 1,90 senttiä per kilowattitunti (c/kWh). Se on siis hinnoiteltu c/kWh-perusteisesti ja kuukausittainen kustannus vaihtelee riippuen kohteen sähkönkulutuksesta.

Voit ottaa Vaihtoturvan sopimuksellesi samalla, kun solmit Oomi Kiinteä -sopimuksen.

Lue tarkemmin Oomi Vaihtoturvasta

Oomi Laskunmaksuturva

Oomi Laskunmaksuturva on vakuutus, jolla turvaat sähkölaskusi maksun henkilökohtaisen talouden poikkeustilanteissa, kuten työttömyyden tai pidemmän sairausloman varalta. Voit valita Oomi Laskunmaksuturvasta itsellesi sopivimman tason. Vaihtoehtoja on kuusi, joista edullisimman hinta on 1,20 euroa kuukaudessa.

Tutustu Oomi Laskunmaksuturvaan

Oomi Päästöhyvitys

Oomi Päästöhyvityksellä voit hyvittää vaivattomasti niitä arkesi hiilidioksidipäästöjä, joita et voi välttää. Oomi Päästöhyvitys kohdennetaan suomalaisten soiden ennallistamiseen, jolla tuetaan luonnon monimuotoisuutta ja vesistöjen puhdistumista. Oomi Päästöhyvityksen hinta on alkaen 6,90 euroa kuukaudessa – saat tehtyä hyvää luonnolle vain 23 sentillä per päivä.

Lue lisää Oomi Päästöhyvityksestä