Oomi jatkaa Superpesiksen kumppanina – kesällä mitataan jälleen Suomen energisin yleisö

Oomin sekä Superpesis jatkavat yhteistyötään myös kausilla 2024 ja 2025. Viime kauden otteluissa toteutettu Suomen energisin yleisö -kiertue kiertää Superpesiksen paikkakunnat myös ensi kesänä.

Superpesiksen kumppanina jo useamman kauden toiminut Oomi on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen Superpesis Oy:n kanssa. Kaudella 2024 Oomi on esillä niin Talvisuperissa kuin kesällä Superpesiksessäkin.

Viime kaudella ensimmäistä kertaa järjestetty Oomin energisin yleisö -kiertue rantautuu myös tulevana kesänä kaikille Superpesiksen paikkakunnille. Runkosarjan päätteeksi selviää, millä joukkueilla on desibelimittarein mitattuna energisimmät yleisöt. Oomi palkitsee kauden päätteeksi energisimmät kotijoukkueet rahapalkinnoilla. Viime kesänä energisimmät yleisöt löytyivät Sotkamon Jymyn ja Jyväskylän Kirittärien kotiotteluista.

‒ Oomin ja Superpesiksen yhteistyö on vuosi vuodelta kehittynyt eteenpäin ja olemme olleet todella tyytyväisiä tähän kumppanuuteen. Hyväntuulinen sekä energinen meininki näkyy hienosti yhteistyössämme ja palvelee brändimme tavoitteita. Meille on ollut tärkeää myös tukea sekä naisten että miesten sarjoja, ja tässäkin asiassa Superpesis on oiva kumppani, Oomi Energian brändijohtaja Isko Lappalainen toteaa.

Oomi on mukana myös parhaillaan pelattavassa Talvisuperissa. Oomi palkitsee Talvisuperin päätteeksi sarjan hyväntuulisimmat pelaajat.

‒ On hienoa, että pitkäaikainen kumppanimme Oomi jatkaa yhteistyötä Superpesiksen kanssa seuraavat kaksi vuotta. Tämä osoittaa, että yhteistyö on toiminut ja kehittynyt. Nyt pääsemme jälleen yhdessä kehittämään markkinointia ja sitä kautta myös molempien liiketoimintaa, sanoo Superpesiksen myyntijohtaja Risto Ojanperä.

Yhteistyösopimuksen myötä kaudella 2024 kuukauden parhaiksi valitut pelaajat ovat jatkossakin Oomin kuukauden pelaajia. Superpesiksen somekanavilla Oomin uutisminuutti kokoaa myös tulevalla kaudella yhteen päättyneen viikon Superpesiksen tapahtumat.

Oomi näkyy myös Itä-Länsi-tapahtumassa, sillä se toimii Itä-Lännen pelaajaäänestyksen nimikkokumppanina. Yleisö saa äänestää joukkueisiin yhteensä neljä pelaajaa, Idän ja Lännen sekä miesten että naisten joukkueisiin.