Oomi tukemassa tänäkin vuonna Suomen kansallispeliä - kesällä mitataan Suomen energisin Superpesis-yleisö

Oomi ja Superpesis ovat solmineet jatkoyhteistyösopimuksen. Oomi on yksi Superpesiksen pääyhteistyökumppaneista. Oomi ja Superpesis selvittävät kesän aikana Suomen energisimmän yleisön.

Jo viime kaudella Superpesiksen kumppanina toiminut Oomi nähdään Superpesis-kentillä jatkossakin. Kaudella 2023 Oomi on näkyvästi esillä Superpesiksen ottelutapahtumissa.

Yksi yhteistyön näkyvimmistä elementeistä on kauden aikana toteutettava energisin yleisö -kiertue, jossa Oomi ja Superpesis selvittävät Suomen energisimmän Superpesis-yleisön. Jokaisella Superpesis-paikkakunnalla mitataan, kuinka korkealle yleisö saa kohoamaan ottelun desibelitason. Oomi palkitsee kauden päätteeksi energisimmän kotijoukkueen 3 000 euron rahapalkinnolla.

‒ Tämä kumppanuus on tuonut paljon positiivista yhteistä tekemistä niin meille kuin Superpesikselle sekä ennen kaikkea lajin seuraajille. Pesäpallo on perinteikäs kansallispeli liikuttaen suomalaisia ympäri maan. Oomillakin on pitkät juuret koko kansan yhtiönä, ja palvellemmekin asiakkaitamme ympäri Suomen. Uskomme, että saamme tuotua tulevallakin kaudella positiivista energiaa kaikille lajinympärillä oleville, Oomi Energian brändijohtaja Isko Lappalainen toteaa.

Yhteistyösopimuksen myötä kaudella 2023 jokaisessa Superpesis-ottelussa palkitaan Oomin energisin pelaaja. Eniten Oomi-palkintoja saanut mies- ja naispelaaja palkitaan kauden päätteeksi. Oomi tulee näkymään vahvasti myös Ruutu-lähetyksissä sekä Superpesiksen sosiaalisen median kanavissa. Viime kesänä Superpesiksen somekanavilla nähty Oomin uutisminuutti kokoaa tulevallakin kaudella yhteen päättyneen viikon Superpesistapahtumat.

‒ Oomin energisin yleisö -kiertue rantautuu kesällä jokaiselle Superpesis-paikkakunnalle ja tuo mukavan lisän ottelutapahtumiin. Toivottavasti katsojat lähtevät innokkaasti mukaan ja auttavat kotijoukkuettaan voittamaan Suomen energisimmän yleisön tittelin, sanoo Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Vesa Rämet.

Lisäksi Superpesiksen kuukauden pelaajat nimetään Oomin mukaan. Oomi näkyy myös Itä-Länsi-tapahtumassa, sillä se toimii Itä-Lännen pelaajaäänestyksen nimikkokumppanina. Yleisö saa äänestää joukkueisiin yhteensä neljä pelaajaa, Idän ja Lännen sekä miesten että naisten joukkueisiin.