Oomin Online-palvelu on julkaistu

Oomi Energian Online-palvelu on otettu käyttöön. Online-palvelun kautta voit hoitaa yleisimpiä sähköön liittyviä asioita mihin vuorokauden aikaan tahansa. Löydät Online-palvelusta kotisi sähköenergian kulutustiedot, kaikki sähkön myyntisopimuksiin liittyvät tiedot sekä uudet laskut.

Pääset käyttämään uutta Online-palvelua rekisteröitymällä sinne pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Käytössä on yleisimpien verkkopankkien tunnistautumispalvelut. Jos sinulla on jonkun muun pankin verkkopankkitunnukset tai sinulla ei ole pankkitunnuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Rekisteröitymisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua Online-palveluun joko käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi tai henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi.

Lahti Energian Sähköverkon, Oulun Energia Siirto ja Jakelun sekä Oulun Seudun Sähkön alueilla on edelleen käytössä vanhat online-palvelut uusille Oomin asiakkaille sekä osakasyhtiöistä siirtyneille, nykyisille Oomin asiakkaille. Siirrämme nämä asiakkaamme Oomin Online-palvelun käyttäjiksi myöhemmin, mistä ilmoitamme erikseen.

Muille asiakkaillemme käytössä on uusi Oomin Online -palvelu.

Tutustu ja rekisteröidy palveluun!