Joululahjoituksella tuemme lasten ja nuorten mielenterveystyötä

Tänä jouluna halusimme tukea lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Yrityslahjojen ja -korttien sijaan lahjoitimme jokaista oomilaista kohden 100 euroa Suomen Mielenterveys ry:lle –  siis yhteensä 5000 euroa.

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. Erityisesti korona-aika rajoituksineen on ollut monelle nuorelle hyvin raskasta. Päivittäin Sekasin-chattiin jonottaa yli 600 nuorta, jotka toivovat saavansa apua ja tukea oman pahan olonsa keskellä. Vain osalle heistä pystytään vastaamaan. Lahjoitusten avulla pystymme lisäämään vastaajien määrää ja näin varmistamaan, ettei yksikään nuori jää pahan olonsa kanssa yksin", Sekasin Kollektiivin toiminnanjohtaja Satu Raappana sanoo.

MIELI Suomen Mielenterveys ry on maailman vanhin toimiva mielenterveysalan kansalaisjärjestö. MIELI ry on toiminut yli 120 vuotta mielenterveystyön tekijänä, uudistajana ja innoittajana.

Anna joulun jolkottaa – ota itse iisimmin

Oomi otti selvää jouluvalmistelujen sudenkuopista ja miten taata turvallisempi joulu.

Harkittuja hankintoja kaikkien parhaaksi

Mistä voi tietää, että annettu joululahja on hyvä paitsi lahjan saajalle myös yhteiselle ympäristöllemme? Lue vinkit vastuullisempiin lahjoihin.