Raportointipalvelulla selkeyttä energiankulutuksen seurantaan

Tahtoisitko nähdä helposti, millainen piikki sähkönkulutuskäyrääsi piirtyy saunapäivänä tai miten alhaisella tasolla kotisi energiankulutus on poissa ollessasi? Oomin Online-palvelu tarjoaa asiakkailleen raportointipalvelun, josta omaa sähkönkulutustaan voi seurata vuoden, kuukauden, viikon, päivän tai jopa tunnin tarkkuudella.

Millaisia tietoja palvelu tarjoaa?

Raportointipalvelusta näet kaikki käyttöpaikat, joissa sinulla on tai on ollut sähkösopimus Oomin kanssa. Palvelu näyttää kaikki energiankulutustietosi nykyisen sähkösopimuksesi ajalta eli myös ajalta ennen palveluun rekisteröitymistä. Palvelun kautta voit näppärästi vertailla nykyisten ja aiempien käyttöpaikkojesi energiankulutusta.

Raportointipalveluun kannattaa ilmoittaa käyttöpaikan tarkemmat ominaisuudet: asumismuoto, lämmitysmuoto, käyttöaika, asukasmäärä, pinta-ala ja rakennusvuosi. Näiden avulla raportointipalvelu vertaa kulutustasi muihin vastaaviin käyttökohteisiin ja kertoo, millä tasolla sähkönkulutuksesi on: säästäväistä vai ylikulutukseen taipuvaista.

Raportointipalvelun pylväsdiagrammi tekee kulutusvaihtelun näkyväksi valitsemasi ajanjakson aikana.

Raportointipalvelun pylväsdiagrammi näyttää kulutuslukemat visuaalisessa muodossa ja tekee kulutusvaihtelun näkyväksi valitsemasi ajanjakson aikana. Kaavio näyttää myös lämpötilakäyrän, joten näet lämpötilojen vaikutuksen energiankulutukseesi. Raportointipalvelu mittaa kokonaiskulutuksen, ja voit tilata kulutusraportin tulemaan sähköpostiisi viikoittain tai kuukausittain.

Näin pääset käyttämään palvelua

Palvelun käyttöönotto on yksinkertaista. Rekisteröidy palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella rekisteröitymissivulla. Saat vahvistussähköpostin, jonka jälkeen voit luoda itsellesi omat tunnukset palvelun käyttöä varten ja kirjautua niillä sisään Online-palveluun.

Löydät lisätietoa Oomin Online-palvelusta täältä