Online-palveluun rekisteröityminen, kuluttajat

Online-palveluun rekisteröityminen vaatii henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Käytössä on yleisimpien verkkopankkien tunnistautumispalvelut: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nooa Säästöpankki, Nordea, OP, POP Pankki, S-Pankki, LähiTapiola, Ålandsbanken.

Palvelu toimii Edge-, Firefox-, Chrome- ja Safari-selainten yleisimmillä versioilla. Microsoft IE:n kanssa kaikki välilehdet ja toiminnot eivät välttämättä toimi.

Mikäli sinulla on jonkin muun pankin verkkopankkitunnukset kuin edellä mainittujen pankkien tai ei ole käytössä lainkaan henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@oomi.fi).

Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjä hyväksyy palvelun käyttöehdot. Käyttäjä vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta.

Vaihe 1: Valitse henkilöasiakas

Vaihe 2: Pankkitunnistus/mobiilivarmenne: Valitse pankkisi logo ja anna henkilökohtaiset pankkitunnuksesi.

Vaihe 3: Käyttäjätiedot: Täydennä tai muuta pyydetyt asiakastiedot. Taltioi käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Lue ja hyväksy käyttöehdot.

  • Käyttäjätunnuksena voit käyttää esimerkiksi sähköpostiosoitetta tai muuta tunnusta/sanaa.
  • Salasanan minimipituus on 8 merkkiä ja siinä pitää olla merkkejä vähintään kolmesta eri merkkiluokasta: isot kirjaimet, pienet kirjaimet, numerot ja erikoismerkit.

Tarkista vielä antamasi tiedot ennen lomakkeen lähettämistä.

Vaihe 4: Sinut ohjataan rekisteröitymisen jälkeen Online-palveluun. Saat rekisteröitymisestä myös vahvistuksen sähköpostiisi.

Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme p. 09 2522 1122 tai asiakaspalvelu@oomi.fi.