Online-palveluun rekisteröityminen, kuluttajat

Online-palveluun rekisteröityminen vaatii henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Käytössä on yleisimpien verkkopankkien tunnistautumispalvelut: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nooa Säästöpankki, Nordea, OP, POP Pankki, S-Pankki, LähiTapiola, Ålandsbanken.

Palvelu toimii Edge-, Firefox-, Chrome- ja Safari-selainten yleisimmillä versioilla. Microsoft IE:n kanssa kaikki välilehdet ja toiminnot eivät välttämättä toimi.

Mikäli sinulla on jonkin muun pankin verkkopankkitunnukset kuin edellä mainittujen pankkien tai ei ole käytössä lainkaan henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjä hyväksyy palvelun käyttöehdot. Käyttäjä vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta.

Vaihe 1: Valitse henkilöasiakas

Vaihe 2: Pankkitunnistus/mobiilivarmenne: Valitse pankkisi logo ja anna henkilökohtaiset pankkitunnuksesi.

Vaihe 3: Käyttäjätiedot: Täydennä tai muuta pyydetyt asiakastiedot. Taltioi käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Lue ja hyväksy käyttöehdot.

  • Käyttäjätunnuksena voit käyttää esimerkiksi sähköpostiosoitetta tai muuta tunnusta/sanaa.
  • Salasanan minimipituus on 8 merkkiä ja siinä pitää olla merkkejä vähintään kolmesta eri merkkiluokasta: isot kirjaimet, pienet kirjaimet, numerot ja erikoismerkit.

Tarkista vielä antamasi tiedot ennen lomakkeen lähettämistä.

Vaihe 4: Sinut ohjataan rekisteröitymisen jälkeen Online-palveluun. Saat rekisteröitymisestä myös vahvistuksen sähköpostiisi.

Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme p. 09 2522 1122.