Oman sähkösopimuksen räätälöinti

Meillä kaikilla on sähkösopimus. Mutta minkälainen, se voi vaihdella. Sopimuksen keston lisäksi Oomin sopimusta voi räätälöidä kertavaihdolla, laskunmaksuturvalla, päästöhyvityspalvelulla tai niin, että käyttämäsi energia on uusiutuvaa tai päästötöntä.

Oletko tilannut “sen tavallisen” sähkösopimuksen? Sekin on hyvä valinta, mutta voit halutessasi täydentää sopimustasi lisäpalveluilla. Oomi Päästöhyvitys sopii minkä tahansa sähkösopimuksen kylkeen. Oomi Uusiutuvan ja Oomi Hiilineutraalin voit valita koteihin ja mökeille, joissa sähköä kuluu enintään 40 000 kilowattituntia vuodessa. Esitelläänpä, millaisia palveluja nämä kaikki oikein ovat.

Oomi Uusiutuva

Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvasti, eli biovoimalla, auringolla, vedellä tai tuulella tuotettua.

Oomi Uusiutuvan hinta on 1,72 senttiä per kilowattitunti (c/kWh).

Tutustu Oomi Uusiutuvaan

Oomi Hiilineutraali

Oomi Hiilineutraali on täysin päästötön vaihtoehto. Oomi Hiilineutraalin energia tuotetaan ilman hiilidioksidipäästöjä ensisijaisesti eurooppalaisella ydinvoimalla, mutta tarvittaessa myös uusiutuvilla energialähteillä, eli bio-, vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla.

Oomi Hiilineutraalin hinta on 4,96 euroa kuukaudessa.

Oomi Kertavaihto

Kertavaihto-palvelulla hyödynnät sähkön mahdollisen hinnanlaskun. Voit päivittää sopimuksesi hintaa yhden kerran sopimuskauden aikana – silloin kun haluat. Kohteen maksimivuosikulutus 25 000 kWh.

Oomi Kertavaihto -palvelulla voit päivittää voimassa olevan 24 kuukauden määräaikaisen sähkösopimuksesi hinnan yhden (1) kerran sopimuskauden aikana valitsemanasi ajankohtana. Palvelun käytön yhteydessä päivittyvät sopimuksen perusmaksu ja kiinteä energian hinta. Sopimuksesi jatkuu hinnanpäivityksen jälkeen muuten ennallaan.

Voit ottaa Vaihtoturvan sopimuksellesi samalla, kun solmit Oomi Kiinteä 24kk -sopimuksen.

Lue tarkemmin Oomi Kertavaihdosta

Oomi Päästöhyvitys

Oomi Päästöhyvityksellä voit hyvittää vaivattomasti niitä arkesi hiilidioksidipäästöjä, joita et voi välttää. Oomi Päästöhyvitys kohdennetaan suomalaisten soiden ennallistamiseen, jolla tuetaan luonnon monimuotoisuutta ja vesistöjen puhdistumista. Oomi Päästöhyvityksen hinta on alkaen 6,90 euroa kuukaudessa – saat tehtyä hyvää luonnolle vain 23 sentillä per päivä.

Lue lisää Oomi Päästöhyvityksestä