Oomi ja kasvatuksellista pelivalmennusta tarjoava School of Gaming aloittavat yhteistyön

Oomin ja School of Gamingin yhteistyön tarkoituksena on lisätä verkkotietoutta pelikasvatuksen avulla sekä tuoda hauskalla tavalla esille Oomin brändi sekä paikalliset juuret. Lopputuloksena syntyi Oomisten asuttama Oomilandia, johon jokaisella on mahdollisuus päästä mukaan seikkailemaan. Oomilandiasta löytyy valmiiksi paljon opettavia pelillisiä elementtejä. Näitä elementtejä ja pelejä syntyy jatkuvasti lisää, kun pelaajat yhdessä niitä ohjatusti rakentavat. Me Oomilla uskomme, että tämän yhteistyön kautta toteutamme arvojemme mukaisia tekoja, tuomme energia-alan yhteistöihin uudenlaisia ja innovatiivisia kulmia sekä kumppanuuksia, jotka tukevat samalla brändiämme, toteaa Oomi Energian brändijohtaja Isko Lappalainen.

Oomin tarkoituksena on tavoittaa tällä yhteistyöllä lapsia ja nuoria sekä heidän vanhempiaan - pelaaminen on nykyään, kuin mikä tahansa muukin urheilu tai nuorten harrastama aktiviteetti. Pelaamisesta on tullut harrastus muiden joukossa, mutta tuntevatko vanhemmat minkälainen harrastus tämä lapsella on? Oomi haluaa tukea turvallista ja ohjattua pelaamista, yhteisöllistä ja kasvatuksellista tekemistä sekä antaa pelikasvatuksellisia menetelmiä vanhemmille. Tätä kaikkea Oomilandia on. Haluamme tarjota kaikille lapsille ja nuorille turvallisen paikan pelata, summaa Isko Lappalainen.

School Of Gaming:n toiminnan ydin on lasten- ja nuorten parissa tehtävässä digitaalisessa nuorisotyössä, joka tähtää tulevaisuuden taitojen ja elämänhallintataitojen kehittämiseen pelaamista hyödyntäen. Luovuus, kekseliäisyys ja uteliaisuus ovat jokaisella lapsella luontaisia ominaisuuksia. Joskus me aikuiset vain tukahdutamme ne omilla ennakkoluuloillamme, odotuksillamme ja valmiiksi pureksituilla malleillamme. Valitettavan usein yritysmaailmassakin näkee, että tehdään sitä samaa, mitä aina ennenkin. Siksipä olikin huippuhauskaa aloittaa Oomin kanssa tekemään tätä projektia, jonka tarkoituksena on paitsi ruokkia lasten loputonta uteliaisuutta, luovuutta ja tiedonjanoa, niin myös auttaa vanhempia ymmärtämään paremmin lasten maailmaa, kertoo School Of Gamingin toimitusjohtaja Mikko Perälä.

Mikä on Oomi?

Oomi on huhtikuussa 2020 perustettu sähkönmyyntiyhtiö. Oomi on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä ja sillä on juuret paikallisissa energiayhtiöissä. Oomilla on yli 400 000 asiakasta ja meillä työskentelee noin 40 oomilaista. Voimavarojamme vahvan asiakaspohjan lisäksi ovat perustajayritysten vuosien kokemus suomalaisesta energiakentästä sekä vahvat, paikalliset juuret ja asiakastuntemus ympäri Suomen.