Bloggaaja Veera Korhonen kertoo omasta muutostaan

Sähkösopimus Oomilta muuttaessa uuteen kotiin – Bloggaaja Veera Korhosen kertoo omasta muutostaan.

”Pitäisikö nyt kuitenkin vielä katsella muitakin.. mitä jos ensi viikolla vastaan tuleekin joku vielä parempi?” Sen kun selailisi tarjontaa, sopisi tapaamisia ja tekisi vertailuja. Mutta ei, tämä uuden kodin etsintä ei mennyt lainkaan noin. Se oli ennemminkin yhtäkkisestä päähänpistosta sovittu näyttö, ja alle vuorokausi siitä, kun olin tehnyt uudenvuodenlupauksen, että ”vuonna 2021 mä etsin uuden kodin” minulla oli se jo löydettynä ja päätös tehtynä. Yllätin vähän itsenikin.

Sain uuteen kotiin sähköt päälle tänään ja ensimmäinen asia, mihin sitä hyödynsin, oli laittaa shampanja kylmään. First things first! Sähkösopparin otin Oomilta.  Oomilla on nyt uutena tuotteena Oomi Pakettijoita on saatavilla kolme eri vaihtoehtoa S, M ja L sen mukaan hankkiiko sähköä vaikkapa pieneen kerrostaloasuntoon, isompaan rivariin tai omakotitaloon ilman sähkölämmitystä. Pakettihinnalla tietää aina paljonko on laskua tulossa. Ihan kuin puhelinliittymien paketit.

Lue bloggaaja Veera Korhosen koko blogiteksti täältä.

Muuttajalle

Haluamme helpottaa muuttoasi. Kokosimme sinulle muuttajan muistilistan ja ohjeet muuttoilmoituksen tekoon.

Lue lisää

Sähkösopimus opiskelijalle

Opiskelijana voit tehdä Oomin sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen. Lue vinkit, joiden avulla saat parissa minuutissa kaiken olennaisen tiedon sähkösopimuksen tekoon.

Lue lisää

Sähkösopimukset

Oomilta saat sähkösopimuksen kotiisi helposti ja vaivattomasti, Tutustu sopimuksiin ja katso hinnat!

Lue lisää

Tee sähkösopimus

Tee Oomin helppo sähkösopimus!

Lue lisää