Aurinkopaneelit Lahti

Aurinkopaneelit Lahti

Oomilta saat juuri sinun tarpeisiisi optimoidun aurinkopaneelipaketin avaimet käteen -toimituksena, asuitpa missä päin Lahtea tahansa. Se on meistä vain reilua.

Kuluton ja koroton osamaksu alkaen 189 € / kk

Oomilta saat aurinkopaneelit myös osamaksulla. Oomin osamaksuun voit ottaa luoton 3 vuodeksi.

Aurinkopaneelien hankinta Lahden seudulle Oomilta on vaivatonta. Laskemme kohteeseesi optimaalisen määrän paneeleita. Me oomilaiset autamme valinnassa mielellämme ja kerromme lisätietoa aurinkopaneelipaketeistamme.

Kaksipuolinen huipputehokas premium-paneeli

 • yksikidepaneeli
 • Kaksipuoleinen (bifacial), joka tuottaa myös paneelin kääntöpuolelta
 • Teho 400 W
 • 30 vuoden lineaarinen tuottotakuu 84,95 %
 • 15 vuoden valmistus- ja materiaalitakuu

Näin saat aurinkopaneelit kotiin tai kesämökillesi Lahteen

 1. Jätä yhteydenottopyyntö, niin soitamme sinulle ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkopaneelipaketti
 2. Asennuksen tekevät asiantuntevat asentajamme, jotka tuntevat sekä aurinkopaneelit että niiden asennuksen pitkällä kokemuksella.  
 3. Autamme sinut alkuun aurinkopaneelien käytössä. Tuotat puhdasta sähköä auringosta, vähennät ostosähkön määrää, etkä maksa veroja tuottamastasi sähkön osuudesta.   
 4. Jos tuotat välillä enemmän aurinkosähköä kuin kulutat, voimme tehdä kanssasi omatuotantosopimuksen ja ostaa tuottamasi ylijäämäsähkön. Olemme aina valmiita neuvomaan sinua aurinkosähköön liittyvissä kysymyksissä.   

Viisi mainiota syytä hankkia aurinkopaneelit Oomilta

 1. Aurinkopaneelit on ympäristöystävällinen valinta, joka parantaa kiinteistösi energiatehokkuutta
 2. Aurinkopaneelien avulla vähennät ostosähkön määrää ja säästät sähkölaskussa
 3. Hankkimalla paneelit meiltä voit saada järjestelmällesi jopa 30 vuoden tehotakuun
 4. Voit luottaa siihen, että aurinkosähköjärjestelmäsi toteuttavat kokeneet alan ammattilaiset, joilla on takanaan satojen projektien kokemus
 5. Oomi on luotettava kumppani, jonka vahvuuksia ovat muun muassa vakavaraiset omistajat

Meistä on reilua tarjota sellaista aurinkosähköpalvelua, jota itse haluaisi käyttää. Toimitamme aurinkopaneelipaketteja Lahden seudulle ja muualle Suomeen.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Aurinkopaneelit kotiin

aurinko@oomi.fi

Ota yhteyttä täyttämällä lomake alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tällä hetkellä emme valitettavasti toimita ja asenna aurinkopaneeleita postinumeroalueille, jotka alkavat numeroilla 5, 7 ja 8. Jätäthän tarjouspyynnön vain, jos kohteesi sijaitsee jollakin muulla postinumeroalueella.

Henkilön kuva

Mikä ihmeen Oomi?

Olemme sähköyhtiö, joka arvostaa halpoja hintoja ja selkeitä palveluita sekä ihmisläheistä asiakaspalvelua. Meillä on jo yli 400 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomen.

Juuremme ovat paikallisissa energiayhtiöissä. Me Oomi Energian perustajat – Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia – yhdistimme voimamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

oomi uutiskirje