Aurinkopaneelit_Pori

Aurinkopaneelit Pori

Oomilta saat juuri sinun tarpeisiisi optimoidun aurinkopaneelipaketin avaimet käteen -toimituksena, asuitpa missä päin Poria tahansa. Se on meistä vain reilua.

Aurinkopaneelien hankinta Porin seudulle Oomilta on vaivatonta. Laskemme kohteeseesi optimaalisen määrän paneeleita. Me oomilaiset autamme valinnassa mielellämme ja kerromme lisätietoa aurinkopaneelipaketeistamme.

N-tyypin aurinkopaneelipaketti nyt Oomilta!

 • Tuotto elinkaaren aikana noin 7 % parempi kuin vanhoissa P-tyypin paneeleissa
 • Upea musta ulkoasu sopii kaikkiin ympäristöihin
 • Half-Cut teknologiaa
 • Teho 420 W
 • 30 vuoden lineaarinen tuottotakuu

Näin saat aurinkopaneelit kotiin tai kesämökillesi Poriin

 1. Jätä yhteydenottopyyntö, niin soitamme sinulle ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkopaneelipaketti
 2. Asennuksen tekevät asiantuntevat asentajamme, jotka tuntevat sekä aurinkopaneelit että niiden asennuksen pitkällä kokemuksella.  
 3. Autamme sinut alkuun aurinkopaneelien käytössä. Tuotat puhdasta sähköä auringosta, vähennät ostosähkön määrää, etkä maksa veroja tuottamastasi sähkön osuudesta.   
 4. Jos tuotat välillä enemmän aurinkosähköä kuin kulutat, voimme tehdä kanssasi omatuotantosopimuksen ja ostaa tuottamasi ylijäämäsähkön. Olemme aina valmiita neuvomaan sinua aurinkosähköön liittyvissä kysymyksissä.   

Viisi mainiota syytä hankkia aurinkopaneelit Oomilta

 1. Aurinkopaneelit on ympäristöystävällinen valinta, joka parantaa kiinteistösi energiatehokkuutta
 2. Aurinkopaneelien avulla vähennät ostosähkön määrää ja säästät sähkölaskussa
 3. Hankkimalla paneelit meiltä voit saada järjestelmällesi jopa 30 vuoden tehotakuun
 4. Voit luottaa siihen, että aurinkosähköjärjestelmäsi toteuttavat kokeneet alan ammattilaiset, joilla on takanaan satojen projektien kokemus
 5. Oomi on luotettava kumppani, jonka vahvuuksia ovat muun muassa vakavaraiset omistajat

Meistä on reilua tarjota sellaista aurinkosähköpalvelua, jota itse haluaisi käyttää. Toimitamme aurinkopaneelipaketteja Porin seudulle ja muualle Suomeen.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Oomi on sähköyhtiö ja paljon muuta

Tavoitteenamme on tehdä alati muuttuva maailma asiakkaillemme vähemmän monimutkaiseksi selkeillä ja arkea sujuvoittavilla palveluilla. Oomilta saat aurinkopaneelien lisäksi muun muassa sähköautojen latauspisteen tai sähkösopimuksen kotiisi Poriin.

Mikä ihmeen Oomi?

Olemme sähköyhtiö, jolla on paikalliset juuret. Arvostamme selkeitä ja hyödyllisiä palveluja sekä ihmisläheistä asiakaspalvelua. Meillä on jo yli 400 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomen.

Juuremme ovat paikallisissa energiayhtiöissä. Me Oomi Energian perustajat – Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia – yhdistimme voimamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

oomi uutiskirje