Turvaa tulevaisuuteen Take away -kahvin hinnalla

Oomi Laskunmaksuturva tarjoaa mielenrauhaa pikkurahalla. Se kattaa sähkölaskujen kulut elämän yllättävissä poikkeustilanteissa. Ja mikä parasta, huolettomampi tulevaisuus on mahdollista lunastaa edullisimmillaan vain reilulla eurolla kuukaudessa!

Oomi tarjoaa asiakkailleen uudenlaista vakuutusetua, jolla voi turvata sähkölaskujen maksut henkilökohtaisen talouden poikkeustilanteissa, kuten työttömyyden tai pidemmän sairausloman yllättäessä. Oomi Laskunmaksuturva toimii tavallisen vakuutuksen tavoin: vakuutuksenottaja maksaa vakuutuksen vuosimaksun valitsemissaan erissä, jolloin hän voi turvautua vakuutukseen elämän yllättävissä tilanteissa.

Vakuutuksen kuukausimaksut ovat edullisimmillaan verrattavissa kahvikupposen tai suklaapatukan hintoihin. Palvelun saa käyttöön jo reilulla eurolla kuukaudessa, ja mitä enemmän on valmis kuukaudessa tulevaisuuttaan turvaamaan, sen suuremmaksi nousee myös kuukausittainen korvaussumma.

Jokaiselle sopiva turva

Harva ihminen katuu varautumista. Oomi Laskunmaksuturva tarjoaa konkreettista apua sähkölaskun maksamiseen ja on siksi loistava valinta ihmiselle, joka haluaa ennakoida ja varautua elämän poikkeustilanteisiin.

Oomi Laskunmaksuturva on räätälöitävissä kaikkien asiakkaiden tarpeisiin. Käytännössä asiakas valitsee kuuden korvaustason väliltä eniten omaa kuukausittaista sähkölaskuaan vastaavan tason ja itselleen sopivan laskutusvälin. Matalin kuukausittainen korvaussumma on 50 euroa ja korkein 500 euroa. Mikäli vakuutuksenottaja joutuu työttömäksi tai pidemmälle sairauslomalle, maksetaan hänelle korvauksia valitun korvaustason mukaisesti.

Ennakoi ja varaudu sinäkin – hanki Oomi Vakuutusturva helposti verkosta!

Harva ihminen katuu varautumista.