3kk perusmaksut ilmaiseksi!

Tästäpä klikkaat Oomi Kiinteä 24kk -sähkösopimuksen varsin kilpailukykyiseen hintaan 7,95 c/kWh ja 3kk perusmaksut ilmaiseksi!

Sähkön markkinahinta on nyt ennätyskorkealla tasolla. Nyt ei kannata kiinnittää määräaikaista sähkösopimusta ilman vaihto-oikeutta! Nappaa mukaan Vaihtoturva, jolla päivität sopimuksesi halvempaan, jos sähkön hinta laskee.

Oomi Kiinteä 24kk on helppo ja huoleton valinta

Oomi Kiinteä sopii sinulle, jos haluat välttää markkinoiden hintaheilahtelut. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Oomi Kiinteä 24kk -kampanjasopimus on määräaikainen kahden vuoden sopimus. Voit hyödyntää tarjouksen jos sopimuksesi alkaa tämän vuoden loppuun mennessä ja vuosikulutuksesi on maksimissan 20 000 kWh.

Nyt saat sähkösopimuksen varsin kilpailukykyiseen hintaan 7,95 c/kWh ja perusmaksut maltilliset 3,80 € kuussa.

Ota sopimuksen kylkeen myös kätevä Vaihtoturva, jonka avulla voit vaihtaa määräaikaisen sopimuksesi halvempaan, kun sähkön hinta taas laskee. 

Tartu helppoon ja edulliseen tarjoukseen!

Valitsemalla Oomi Kiinteä -sähkösopimuksen hoidat sähköasiat kuntoon pitkäksi aikaa. Voit tarttua tarjoukseen asuitpa missä päin Suomea tahansa.

Esim. yleissähkö:

  • Sähköenergian hinta on 7,95 c/kWh
  • Perusmaksu ekat 3kk 0€, jonka jälkeen on 3,80 €/kk

Entä jos sähkön hinta laskee sopimuskauden aikana? Vaihtoturvan avulla päivität määräaikaisen sopimuksesi edullisempaan. Voit valita vaihtoturvan sopimusta tehdessäsi.

Kolme hyvää syytä tarttua sähkötarjoukseen

Oomi Kiinteä 24 kk on turvallinen ja edullinen. Saat nyt 3kk perusmaksut ilmaiseksi.

Tee sopimus

Oomi Kiinteä 24 kk on helppo. Sen tekeminen vie vain pari minuuttia ja hinta on sama koko sopimuskauden ajan.

Tee sopimus

Vaihtoturvalla voit räätälöidä sopimuksesi ja päivittää sen halvempaan, jos sähkön hinta laskee sopimuskauden aikana.

Tee sopimus

Räätälöi sopimuksesi

Voit halutessasi räätälöidä sopimuksesi ympäristöystävällisemmäksi valitsemalla Oomi Uusiutuva -palvelun taikka lisätä sopimuksesi kylkeen Vaihtoturvan, jolla voit päivittää sopimuksesi edullisempaan sopimukseen kerran sopimuskauden aikana. 

Oomi Vaihtoturva

Arveluttaako määräaikaisen sopimuksen tekeminen? Entä jos sähkön hinta laskee sopimuskauden aikana? Ei hätää! Vaihtoturvan avulla päivität määräaikaisen sopimuksesi edullisempaan.

Voit ottaa Vaihtoturvan sopimuksesi kylkeen näppärästi nettisivuilla sopimusta tehdessäsi. Kun haluat hyödyntää Vaihtoturvan nykyiseen sopimukseesi, niin se tapahtuu helposti soittamalla asiakaspalveluumme puh. 09 25221122 (ma-pe 8-18). Mahtava juttu!

Oomi Uusiutuva

Oletko enemmän uusiutuvan sähkön perässä? Niin mekin! Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuva -palvelun varmistut, että käyttämäsi sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvasti auringolla, vedellä ja tuulella.

Voit ottaa Oomi Uusiutuvan sopimuksesi kylkeen näppärästi sopimusta tehdessäsi.

Oomin halpaa sähköä. Pistorasioista kautta maan.

Klikkaa itsellesi Oomi Kiinteä -sopimus. Sopimusehdot voit lukea täältä.

Oomi - Ota yhteyttä!

Tilaa ajankohtaiset tarjoukset, uutiset ja edut suoraan sähköpostiisi