Oomi laskee kuluttaja-asiakkaidensa sähkönhinnan 24,90 senttiin

Pyrimme helpottamaan asiakkaidemme haasteellista tilannetta konkreettisilla toimilla. Laskemme kuluttaja-asiakkaiden sähkösopimusten kilowattituntihinnan 24,90 senttiin. Hintamuutos astuu automaattisesti voimaan 1.1.2023 kolmen kuukauden ajaksi merkittävälle osalle asiakkaistamme, joilla on tällä hetkellä kalliimpi hinta. Muutos ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.  

Väliaikainen kiinteä 24,90 sentin hinta per kilowattitunti koskee tammi-maaliskuun kulutusta. Alempaan hintaan ovat oikeutettuja alueesta riippumatta kaikki Oomin nykyiset asiakkaat, joilla on

  • määräaikainen Kiinteä-sopimus tai
  • toistaiseksi voimassa oleva Kesto- tai
  • toistaiseksi voimassa oleva Jatkuva-sopimus.

Näiden sopimusasiakkaiden kohdalla hintamuutos tapahtuu automaattisesti.

Myös pörssihintaisen Oomi Aktiivisen asiakkaat saavat halutessaan siirtyä ei-määräaikaiselle Kesto-sopimukselle alempaan hintaan Oomi Online -palvelussa.

Alempi hinta koskee asiakkaiden nykyisiä käyttöpaikkoja, joissa on voimassa oleva Oomin sähkösopimus tehtynä viimeistään 22.12.2022.  

Voit tarkistaa oman sähkösopimuksesi viimeisimmästä sähkölaskusta, sopimusvahvistuksesta tai kirjautumalla Oomi Online -palveluun

– Meillä on aito huoli asiakkaidemme hankalasta tilanteesta. Halusimme löytää ratkaisun, joka auttaa akuutissa tilanteessa kylmimmän ajanjakson aikana. Meille on tärkeää, että voimme jatkossakin jatkaa vastuullista liiketoimintaa, palvella asiakkaita ja huolehtia palveluiden saatavuudesta. Kaikkien kannalta on myös ensisijaisen tärkeää, että me jatkamme yhdessä sähkönsäästötoimenpiteitä, sanoo toimitusjohtajamme Tuomas Oksanen. 

Vaikka meillä Oomilla ei ole omaa sähköntuotantoa, haluamme olla osaltamme helpottamassa asiakkaiden haastavaa tilannetta. Hinnan laskemisen mahdollistaa onnistunut riskien hallinta, asiakkaiden säästötoimenpiteistä johtunut sähkönkulutuksen lasku sekä onnistumiset aurinko- ja polkupyörä-leasing-liiketoiminnoissamme. Päätös asiakkaiden tilanteen helpottamisesta tehtiin heti tällä viikolla, kun kokonaiskuva Oomin toimintavuodesta oli varmistunut ja saatiin edellytykset ryhtyä toimenpiteisiin. 

Voit tarkistaa oman sähkösopimuksesi viimeisimmästä sähkölaskusta, sopimusvahvistuksesta tai kirjautumalla Oomi Online -palveluun

Kysymyksiä ja vastauksia hinnanmuutoksesta